Vattengympa ikväll

Ikväll är det dags för gravid vattengympan. Ska jag vara ärlig är jag tokigt nervös. Jag blir alltid det när det är nya sammanhang och orolig. Har väldigt svårt för att tycka att nya saker är roliga för jag blir alltid så nervös och orolig. Men det är ju faktiskt bra med utmaningar och jag vet att mitt självförtroende kommer att växa flera meter av att gå dit. Dessutom är det "bara" en timme och som Viktor sa: Är det inte roligt så behöver du ju inte komma tillbaka. Men jag hoppas att det ska vara roligt dock. :) Kursen är förlossningsförberedande så man får öva andning och sånt också. Det var faktiskt mestadels därför jag ville gå, för känner att det kanske finns något nyttigt som man kan snappa upp. :) 
 
Annars rullar det på... Förra veckan blev så dramatisk så det har varit skönt med en betydligt lugnare vecka nu. Bebisen har sparkat och allt har känts helt okej. :) Slog mig i förrgår att det inte är lång tid alls kvar nu. Det går upp och ner. Ibland tänker jag Hjälp det är ju typ ingen tid kvar! och dagen efter Det är så lång tid kvar, jag kommer aldrig stå ut. Haha. Jag har mina bra och dåliga dagar om man säger så. ;) Min vecka 29 uppdatering skriver jag nog imorgon. 
 
I övrigt har jag en rätt låg period. Inte riktigt lika låg som förra veckan då allt verkligen var kaos och jag oroade mig så mycket över Liten. Men ja, låg. Låg över andra saker. Det är nog sådana saker som man behöver landa lite i och låta tiden gå för att se hur det blir. Jag tänker inte låta det här göra mig ledsen ännu en gång fastän det känns som en tagg. Jag måste fokusera på sådant som är bra för mig. Lättare sagt än gjort dock... Men man får försöka. 
 
Jag vet, nu skriver jag sådär tönt-kryptiskt och lär säkerligen inte själv förstå om ett halvår exakt vad jag menade. :p Men ja, blir väl så när jag inte riktigt vill låsa min blogg heller. 
 
Vi hörs. :) Blev ett lite kortare inlägg denna gång. 
Allmänt | |
Upp