Söndag+random tankar

Idag är det söndag och vi vaknade tidigt och började dagen med att tvätta och städa. Av någon anledning blir det typ alltid på söndagar. Enda dagen vi båda är lediga samtidigt oftast. Men så skönt att ha lite gjort när klockan inte ens är tolv! Superbra. 
 
Annars är jag typ på grin-humör i vanlig ordning. Hormoner. Man måste bara älska dem. :p Nej, men det går väl över... Jag är sådär extra känslig så mycket som jag egentligen inte borde bry mig om påverkar mig jättemycket och gör mig väldigt ledsen och lite arg också men mest ledsen faktiskt. Det är svårt att veta hur vanliga Nessie hade reagerat för jag kommer knappt ihåg hur det är att inte vara gravid. :p Samtidigt är jag så glad för varje dag som går och jag längtar otroligt mycket tills lillan vill komma till oss. Kan knappt tänka på annat, det känns så overkligt. Vilket jag sagt typ tusen gånger, men det finns egentligen inte mer än så att säga. Det är så det känns. Jag undrar mycket hur Noomie kommer att reagera när inte hon får vara lillan i familjen längre. Men hon är ju fortfarande vår bebis och givetvis kommer hon få lika mycket uppmärksamhet som hon alltid har fått. Tror det är väldigt viktigt faktiskt. 
 
Vi har för övrigt bestämt att lillens namn officiellt börjar på bokstaven M oberoende på vilket kön det blir. Vi vet ju typ, men det är inte helt hundra så av den anledningen vill jag inte heller skriva ut könet i bloggen ännu och det är ju inte det som är viktigt heller. 
 
För övrigt vill jag till Ikea och köpa grejer samt att ordna och fixa i vårt hem. Vill köpa en matta till hallen bland annat... Tänker på det varenda gång jag städar att jag vill designa om, sedan ska ju bara tiden finnas och orken också. Blir inte mycket av den varan över när Viktor kommer hem från jobbet då han slutar väldigt sent oftast. Och jag kan inte flytta grejer själv och vi vill gärna möblera, sortera och greja ihop. Annars hade jag ju kunnat ta hjälp av nån. :) Men sedan i juni kommer tiden att finnas och det ser jag supermycket fram emot. <3 Känner på mig att juni kommer bli lite stressig också, med allt som ska ordnas. Förhoppningsvis är det ju också sista hela månaden det bara är vi. Jag tänker ofta på det, men jag hoppas verkligen inte att jag kommer att gå över tiden extremt mycket. Det är helt okej att födas några dagar tidigare än 22 juli. ;) Men troligtvis kommer det ju bli övertid och det är jag beredd på. Fast jag hoppas att det inte ska dra över till augusti åtminstone... 
 
Nej, nu kom Viktor hem med babyskyddet så ska öppna och kika på det. Vi hörs senare. :) 
Allmänt, Tankar och funderingar | |
Upp