Några bra saker

Idag är det torsdag och röd dag. Är så skönt med lite ledigt och att Viktor är hemma. Från och med nästa onsdag kommer han förmodligen att vara hemma betydligt mer, vilket ska bli jättemysigt. Känns skönt också för då kan vi förbereda för bebisen i lugn och ro.
 
Jag har haft/har fortfarande till viss del en rätt låg period. Vilket förmodligen kan bero på den ökade känsligheten nu under graviditeten. Men jag vägrar att låta några dumma tankar vinna över mig. Jag är så mycket starkare än så. Och jag är glad att jag är det. Jag vet att jag har kommit långt. Jag får bara fortsätta att kämpa (lite pepp till mig själv). 
 
Jag tänkte att jag skulle ta tillfället i akt att lista några saker som är extra bra och extra positiva just nu. Just för att jag faktiskt behöver pigga upp mig själv lite. Den här hormonkänsligheten is gonna be the death of me känner jag ibland. Idag höll jag på att bryta ihop över en skitsak. Men som sagt. Fortsätta att kämpa. Andas. En sak i taget. 
 
Saker som är extra bra just nu: 
 
 
- Att det är sommar. Älskar det fina vädret och att det är soligt mestadels av tiden även fast jag inte orkar att vara ute i solen jämt. Även fast jag nyser av att jag är allergisk när folk klipper gräset utanför. Och till och med även fastän jag är för varm för det mesta. Så tycker jag det är så skönt att värmen är här igen. Det här är utan tvekan den bästa tiden på året. 
 
- Svala duschar. På grund av ovanstående. Så skönt att duscha av sig med kallvatten när man känner sig överhettad och sedan lägga sig i sängen med en sval fläkt. Njuter av det varje dag, helt underbart. 
 
- Att vi äntligen har börjat komma igång att rensa och fixa här hemma. Är så trött på vår lägenhet, hur mycket onödigt vi har samlat på oss som vi aldrig orkar att göra oss av med. Men nu vill jag verkligen ha det fixat och äntligen, äntligen har vi börjat att komma igång. Är ju bäst att göra det tillsammans, så vi inte råkar göra oss av med varandras grejer eller så. 
 
- Roliga let's plays på Youtube att kolla tillsammans med Viktor. <3 
 
- Att Pretty little liars har börjat sända igen. 
 
- Att jag faktiskt ser oerhört mycket fram emot mitt liv som mamma. Försöker ta en dag i taget och är så tacksam för varje dag som passerar som går bra.
 
- Att jag insett att jag faktiskt inte orkar bry mig om sådana som inte bryr sig om mig. Det är inte värt min energi. 
 
- Vattenmelon. Så otroligt gott att svalka sig med och bra att få i sig vätska. Det är ju verkligen viktigt när det är varmt ute. För att inte tala om hur gott jordgubbar är....! Jag tror dessa två är mina nya cravings. 
 
 
Allmänt, Tankar och funderingar | |
Upp