I vecka 5...

 
Den här bilden tog jag tre dagar efter plusset. Hittade den på datorn nu. När jag ser den här bilden så märker jag verkligen att min mage har vuxit. Kolla bara hur den ser ut nu: 
 
 
Kanske inte så liten trots allt. ;) Men tycker inte det hänt speciellt mycket synligt i de här senare veckorna fastän det växer och drar därinne. Idag har för övrigt varit en dålig dag rent smärt-mässigt. Jag hade ont i natt i livmodern och fram och tillbaks hela dagen idag. Börjar undra om det inte var förvärkar ändå för det gjorde verkligen ondare än vanligt. Aja, nu är det relativt lugnt i alla fall fast jag har inte lyckats äta särskilt bra idag så ser fram emot när Viktor kommer hem om en halvtimme eller så och har med sig pizza :D Tänker somna ruggigt tidigt ikväll för jag känner verkligen att jag måste sova! 
 
Förresten så tycker jag verkligen om min nya tröja. Köpte den när jag var på secondhand i helgen. :) 
 
 
Usch, man ser hur trött jag är... :P Ignorera också den random toarullen som absolut skulle vara med i bild. Mötet förresten gick superbra. Fick jättebra kontakt med den jag träffade och allt kändes bara bra så hade en bra känsla åt det hållet när jag gick därifrån i alla fall. Värken gjorde tacksamt nog ett uppehåll just då men drog igång rejält sedan när jag vaggade hemåt. Efter utgång med vovven har jag bara legat i sängen och inte rört mig typ alls. Ryggen har värkt också. Blir lite klagan nu men så får det vara ibland. Är dock glad att bebis ändå verkar må bra därinne, trots allt är det viktigast. Så länge bebis mår bra så kan det göra hur ont det vill, så är det. <3 
Gravid 2017 | |
Upp