I brist på annat

1. Tre guilty pleasures?

Youtube-parodier, barnspel från 90-talet och att läsa diverse forum och "kändis"bloggar. 

2. När grät du senast och varför?

Igår. På grund av trötthet. x) 

3. När kan du vara dig själv till 100 %?

Med Vickan, utan tvekan. Annars vet jag inte. När jag är ensam hemma, möjligtvis? :p 

4. Tre saker du avskyr?

Åsikter som väldigt tydligt bygger på okunskap, att vara nervös och personer som tror att de är liiite viktigare och liite bättre än alla andra. 

5. Hur är/var du i skolan?

Alltså, många har fått för sig att jag var en toppbetygs-elev vilket inte är sant. Jag är väldigt ojämnt begåvad, det vill säga att jag ligger väldigt högt på vissa saker och väldigt lågt på andra. Jag var skitkass på matte och naturvetenskapliga ämnen och otroligt bra på språkliga ämnen. Skulle nog säga att jag var en lägre medelmåtta om man nu kan säga så. x) 

6. Vad blir du stressad av?

Aktiveteter som inte är planerade! Jag vill veta tid, plats och vad vi ska göra för det mesta. Annars blir jag lite tokig inombords. Jag kan också bli lite stressad av att ta beslut, såvida jag inte är absolut bombsäker på vad jag vill från början. 

7. Hur tror du att andra uppfattar dig?

Jag vet inte, förhoppningsvis bra? :) 

8. Hur uppfattar du dig själv?

Envis, målmedveten och lite tokig emellanåt haha. Jag kämpar mycket med att vara snäll och godhjärtad och bry mig om allt och alla. Är nog lite av en "people-pleaser" men jag försöker inse att man inte alltid kan göra alla nöjda. I synnerhet inte när det är på bekostnad av en själv, som det blivit mycket av för mig under min livstid tyvärr. 

9. En situation som du tycker är jobbig/pinsam?

Att jag så fånigt lätt blir rörd! Kan börja gråta jättelätt åt något helt random när jag är ute på offentliga platser. I vissa situationer önskar jag att jag kunde vara lite mer stone-faced. x) 

10. Tre otippade saker om dig själv?

Jag är livrädd för all typ av undeads i film och spel. Jag är inte så kaxig när jag springer omkring i grottorna i Skyrim och stöter på dragurs med andra ord. :p För övrigt är jag världens mes och undviker skräck helt. Förstår inte folk som vill plåga sig själva med det. :p 

Jag äter mer eller mindre nästan helt vegetariskt. Lagar jag mat hemma gör jag otroligt sällan något med animalier i. Men nej, jag är inte helt vegetarian i nuläget. Är dock öppen för det i framtiden men har celiaki vilket jag tycker är problematiskt i vissa situationer. 

Det är nog inte så otippat, men det enda jag kommer på. Jag är en riktig samlar-människa. Har alltid haft samlingar av något slag, ända sedan jag var liten. Då var det suddigum, klistermärken, bokmärken och kinderägg-figurer och böcker. Nu är det dockor som jag har driftat in och ut med sedan säkert fem, sex år tillbaks. Känns som en evighet i alla fall. Ibland kan jag känna att det är barnsligt av mig att samla, så jag säljer allt och sedan är jag där igen. :p Nu har jag förbjudit mig själv att sälja saker och vara stolt istället. Planerar skriva inlägg om min samling snart. :) Är inte så aktiv nu av naturliga skäl, men inser att det aldrig kommer att lämna mig. 

11. När känner du dig som vackrast?

Nu under graviditeten faktiskt. Jag har ju fortfarande ful-dagar, men i överlag så känner jag mig vackrare nu än innan. Jag hoppas att känslan kommer att sitta i, även efter förlossningen. :) 

12. Något du funderar mycket över?

Frågan är nog snarare vad jag INTE funderar över. :p Jag är en sån som funderar mycket både högt och lågt och min stackars sambo får stå ut med min frågvishet. :p När jag var yngre vågade jag inte vara nyfiken eller ställa frågor men nu brer jag bara på. Har inställningen att frågar man inte så får man inte veta. :p Nu menar jag allmänna frågor självklart. Är inte den som lägger mig i folks privata grejer om jag inte blivit inbjuden till det. Bäst att skriva ut så att det inte ska missuppfattas vad jag menar med nyfikenhet. :) 

Allmänt | |
Upp