Hjo

 
Idag var vi förbi Hjo och Skövde, det var mysigt. Solen sken och det var rätt varmt men sedan började det regna. Inte mig emot dock. Jag tycker om sådana här roadtrips med bil. Garanterat något jag vill göra mer när jag väl har körkort. Kommer ta upp det igen efter förlossningen har jag tänkt. 
Anyways, Hjo är väldigt mysigt. Verkligen idylliskt. Skulle inte ha något emot att bo där, i varje fall under den varma delen av året. Misstänker att det nog är lite av en sommarstad eller så är det bara jag, för jag har bara varit där på sommaren. :p Vi åt glass på ett glasscafé där och de hade väldigt spännande smaker, såsom saffran och rabarber (kanske inte så ovanligt, men ändå). Fanns en vegansk sort av chokladsmak, som jag tog och så tog jag en kula mint också. Så gott. Sedan promenerade vi omkring och tittade på båtar och så vid hamnen. Var vågor på Vättern och stod man nära kanten så skvätte det upp. Hade velat bada men jag tänker inte så långt när man ska åka nånstans. Glömmer alltid. :p Sedan åkte vi till Skövde en sväng, åt mat och sedan for hem. Hade velat till Tibro för en butik där men den var stängd idag, så synd. Får bli en annan gång. :) 
 
Bra var att vi fick öva Noomie i bilen också. Hon har alltid varit bortskämd och suttit i mitt knä, men nu när bebis snart ska komma och jag får fruktansvärt ont av att hon sitter där så övar vi henne i baksätet istället. Det går helt okej med lite muta i form av pinnar, men hon är allt lite sur över att få sitta där. :p Hon vänjer sig nog snart. Vi försöker ta henne med i bilen betydligt oftare nu också och hon tycker ändå det är spännande att åka till ställen och så, jag tror det kommer att gå bra. 
 
Varit mysigt idag i alla fall hittills. Och så fick vi prata igenom en massa grejer som verkligen behövdes också, yay. Jag glömde mina stödstrumpor hemma så mina vader svullnade till storlek elefant i bilen men har haft dem högt nu och har strumporna på så nu går det bra igen. Har fått sy klart en dräkt till en av mina dockor också, nu är det bara ett bälte kvar. Ska ligga och slappa framför en serie nu och försöka ta det lite lugnt. Är lite trött. :) 
Allmänt | |
Upp