Gravid vecka 31

Jag har egentligen ingen lust att skriva någon uppdatering denna vecka men jag gör det ändå för jag vet att jag kommer att ångra sedan om jag inte gör det. Nu är vecka 31 av graviditeten påväg att ta slut och vecka 32 går vi in i den här helgen. 
Jag har egentligen inget speciellt att säga om vecka 31. Det känns inte som att det händer supermycket just nu, förutom att magen växer och jag blir tyngre för varje vecka. Som vanligt är jag väldigt trött och ofta har jag svårt att hålla ögonen öppna när jag är hemma. Blir att jag sover extremt mycket och jag tycker nästan det är lite jobbigt, vill egentligen vara aktiv och så men kroppen orkar inte riktigt med så jag får snällt vänta efter förlossningen. Försöker tänka att det är okej att sova mycket nu, men egentligen tycker jag det är rätt jobbigt... Lär kanske ångra att jag tänker så nu, sen. x) 
 
Bebis rör sig flera gånger per dag. Vissa dagar då jag varit lite mer aktiv rör den sig mindre och det tycker jag är jobbigt. Men jag antar att den vaggas till sömns då. Räknar fortfarande sparkar via min app och det är ett otroligt bra verktyg för att jag ska lugna ner mig. Tycker bebis rör sig ungefär lika mycket varje dag och det är rätt så skönt. Jag är för övrigt otroligt varm mest hela tiden och den här värmen hjälper inte precis. Menar inte att vara negativ, för jag är jätteglad att det väl är sommar (som jag längtat) men det är väldigt jobbigt att ständigt känna sig såhär varm. x) Utrustar mig själv för första gången i mitt liv med vita och ljusa plagg och ska försöka haffa några fler klänningar. Jag secondhand-shoppar väldigt gärna just nu, så försöker fynda det mesta av kläderna där. Ska nog dock köpa någon basics klänning och kjol på H&M också så borde jag klara mig hela sommaren. Har ändå en rabatt där jag borde använda. Det är så typiskt att jag börjat gilla kläder väldigt mycket nu när jag är gravid för jag kommer ju inte vara i den här storleken för evigt. :P Men det är väldigt kul att gå på secondhand, för att inte tala om alla fantastiska barnkläder man kan hitta också. *_* Sist jag var kunde jag inte låta bli att även fynda lite babykläder som jag köpte bara för att de var så himla söta. Vår lilla kommer inte kunna ha dem för de är alldeles för stora, men Ariel, min reborndocka, ska få modella dem istället. Jag anar att jag kanske börjar starta en liten samling av kläder... Men nog om det! Annars kommer jag verkligen off topic. 
 
Jag har ont till och från som mensvärk och sedan kan det då och då under dagen ila till i underlivet vilket är en otroligt märklig känsla. Jag antar att bebis liksom ligger där och trycker på och att det är därför det känns så konstigt och faktiskt gör rätt ont ibland. Jag försöker tänka på andningen, att inte förlora den när smärtan kommer. Tror det är väldigt viktigt inför förlossningen sedan. Är för övrigt lite nojjig för vikten, framför allt för att jag älskar choklad och glass så mycket just nu och har så svårt att sluta med det. Försöker dock undvika läsk och sådant och tänka på vad jag äter i övrigt, vilket går bra ibland och ibland inte. När cravingsen som jag fortfarande har sätter i så är det inte nådigt. :P Idag höll jag mig från att vräka i mig världens fetaste kebabtallrik och åt upp min linsgryta jag hade hemma istället. För det mesta är jag sugen på cheeseburgare som jag typ haft sug efter hela graviditen. Skulle nästan kunna säga att det är det bebisen är uppbyggd på. x) 
 
Har nog inget mer att tillägga just nu... Ska bli roligt att gå in i en ny vecka! Nästa vecka är det barnmorskebesök också, längtar.
Gravid 2017 | |
Upp