Fullspäckad dag

Har varit på benen precis hela dagen idag. Är äntligen hemma och kan vila ordentligt nu. Bebisen har inte rört sig mycket alls nu när jag själv varit så pass aktiv så jag hoppas den kommer igång snart! 
Har i alla fall varit på möte hos min nya kurator som jag börjat gå hos nu. Hon är jättebra och allt funkar toppen mellan oss, skönt. Känns dock konstigt för jag har bytt avdelning helt och hållet och det är fortfarande lite svårt att hitta. Dessutom är det många fler där, vilket också är lite ovant. Men det löser sig säkert. Ska träffa henne någon mer gång till innan semestertider drar igång och sedan ses vi till hösten igen. Jag nämner inte ofta min psykiska hälsa i denna blogg, det känns ganska privat för mig så brukar inte skriva om det så ofta även om den har sin egen lilla kategori här. Kort sagt så mår jag bra dock efter flera år av psykisk ohälsa och har gjort ganska länge men jag behöver fortfarande samtalskontakt lite då och då. Sedan väntar jag på min tur till en ptsd-behandling. Får se när det blir. Har stått i kö i typ två år nu.... Väntan är lång så jag är oerhört tacksam över att jag ändå känner mig stabil och det som känns jobbigt går inte längre ut över mitt dagliga liv så det är jätteskönt. Jag brukar skriva av mig när saker och ting känns omöjligt stora. Det är fantastiskt att skriva. Jag älskar att ha en blogg. Dock får vi se hur öppen jag känner att jag vill vara just här. Det är något som får växa fram med tiden. 
Jaja, nog om det! 
 
Efter besöket gick jag och köpte en present till mamma som fyller år imorgon. Vi är ett större sällskap som ska ut och äta på restaurang för att fira, ska bli mysigt och roligt. Jag är glad att det är röd dag imorgon så Vickan är ledig. Hoppas på att vädret håller i sig. Har varit så himla fint i ett par dagar nu. Är dock för varm för att vara ute och njuta särskilt mycket. Jag blir så lätt överhettad. Försöker klä mig så ljust som möjligt men det svalkar inte tillräckligt. :p Fick för övrigt kila in på H&M idag och köpa en klänning för jag råkade i stressen att komma iväg imorse rycka åt mig ett linne till mina leggings som hade fläckar på sig. Inte jättefint. På bussen lyckades jag skyla fläckarna med koftan men så fort jag kom till A6 skyndade jag mig in på H&M för att köpa något att byta om till. Blev en klänning från deras basics avdelning i ljusgrått som blev jättefin till magen. Skyndade mig sedan in på toaletten och bytte om illa kvickt innan jag kilade iväg till kuratorn. Kände mig superfin hela dagen. :) 
 
Efter presentletande och lunch for jag hem och gick ut med Noomie en promenad på cirka en halvtimme. Nu är jag helt slut och hade dessutom lite lätta smärtor under promenaden så ska ligga framför fläkten och kolla på TV nu och bara ta det lugnt tills Viktor slutar sitt jobb. Behöver verkligen vila känner jag för nu har energin tagit slut. Har för övrigt en del blogginspiration för tillfället så får se ifall jag lyckas skriva de inlägg som jag gärna vill få ut. :) Ibland tänker jag och så händer inget, men vi får se. :P 
 
Vi hörs. 
 
 
Slänger in en liten bild på mig där jag ser helt galen ut förvisso, men jag gillar min frisyr idag. :) Och ignorera att upphängningssaken sticker ut från klänningen. Orkade inte ta om bilden. :p 
Allmänt, Psykisk hälsa | |
Upp