Britax römer primo babyskydd

 
Vi är så himla glada för vårt babyskydd vi hämtade ut idag! (eller Viktor hämtade...) Vi beställde det från Lekmer förra veckan och det kom fram i fredags. Det är en Britax römer Primo (tror det är så man säger?) och jag är så himla kär. Kommer bli perfekt till vår lilla! Britax är före detta Brio, eller snarare så har Britax köpt upp Brio! Jag är sedan innan mycket svag för just det märket så det blev en Britax mycket av den anledningen. Denna har fått toppenbra recensioner (vad jag kan se) och den var dessutom mycket prisvärd. Vi lade strax under 2000 kronor och då fick vi faktiskt hela babyskyddet plus en bas som i ett paketpris. Ingick också en kudde ifall det blir en väldigt liten bebis samt ett spädbarnsinlägg. Sedan var min mormor jättesnäll och bjöd oss på hela alltet, vilket vi är jättetacksamma för. <3 Vi har haft oändligt tur med babygrejer faktiskt, mycket snälla personer som både skänkt saker samt låtit oss köpa billigt. Ska bli jättekul att visa sedan, men typ alla grejer står hemma hos Viktors föräldrar ännu. Vi ska hämta hem allt första helgen i juni när vi ska till deras hus i Lysekil. Längtar! Sedan är det bara ett par saker kvar att köpa. Känns skönt att ha varit ute i så pass god tid, är verkligen jätteglad över det. 
 
 
Babyskyddet har ett solskydd och sedan var jag tvungen att inkludera ett kort på basen också hehe. Supersmidigt att klicka i stolen och sedan ta ut den! Det är förstås ett par delar till som vi måste montera ihop i bilen. Det ska vi också göra när vi åker hem till hans föräldrar, då de ska hjälpa oss med det. Anledningen till att vi ska göra det där är att vi ska få låna deras stora bil nu när vi ska ha bebis. I utbyte får de låna vår minibil (en renault clio). De har en bil till och behöver ju inga stora nuförtiden så det är jättesnällt av dem att vi får låna den stora de har så vi får plats ordentligt med alla grejer till bebis, bebis själv, vi och Noomie. 
 
 
Naturligtvis var vi ju tvungna (okej, mest jag) att testa att sätta Ariel i babyskyddet för att se hur det såg ut. Det var lite svårt att justera bilbältets höjd så jag måste verkligen öva på det. Helst innan bebis kommer så man slipper krångla med det sen. Är glad att jag köpte Ariel faktiskt för då kan jag testa en del med henne, även om jag misstänker att hon är lite opropertioneligt stor i förhållande till en bebis i samma längd (54-55 cm). 
 
Bara en liten sidenote: Ariel är alltså en realistisk babydocka (så kallad reborn docka) och med andra ord ingen verklig bebis. Har hört flera som sett henne säga att hon ser väldigt realistisk ut i vissa vinklar och jag vill därför bara förtydliga att hon inte är en riktig baby. :P Ifall någon skulle tycka att hon sitter konstigt eller att jag spänt fel eller så. Här tycker jag man ser väldigt väl att hon är en docka dock, men jag ville ändå bara passa på att nämna det. :) Kände att det kanske var viktigt. ^^ 
 
Aja, vi är i alla fall jättenöjda och kan inte vänta tills vi får sätta vårt lilla barn i babyskyddet. <3 Sedan har vi tagit ner vår potentiella BB-väska från vinden också och ska börja packa den lite smått under den närmaste tiden. Tycker det känns bra att vara ute i god tid, ifall. När vi sedan är ute och far i juni/juli kommer den att få följa med oss. Känns som en trygghet att ha med den, tycker jag! 
Gravid 2017 | |
Upp