53 dagar

Jag är så himla trött. Det är ganska jobbigt. Sista trimestern tröttheten har verkligen kommit igång på allvar och förutom det så är jag lite psykiskt utmattad också. Jag orkar inte riktigt tänka. 
Idag klippte vi Noomie på förmiddagen, känns skönt att ha fått klippa ner hennes päls innan den blev för lång. Nu är hon fästingskyddad också, skönt. Hon skulle behöva vaccineras också så måste beställa tid till det. Dock löper hon just nu så jag vet inte om vi ska vänta till efteråt eller köra på nu. Huvudsaken är att det blir i år i alla fall. Sedan har jag varit och köpt en svinhårsborste till mitt hår och fläckborttagningsmedel då Noomie började löpa på natten igår och blodade ner vår säng. :p Viktor lagade köttbullar, potatis och lingonsylt och jag gjorde gräddsås. Så himla gott. Sedan har vi mest bara slappat i stora sängen och jag har njutit för fullt av att det inte är 300 grader utomhus. Förlåt solen, men jag klarar verkligen inte av den här hettan just nu. Kan vakna på natten av att det känns som att jag brinner inifrån och det har hänt att jag måste ta en sval dusch för att ens kunna fortsätta sova. Får se hur vädret utvecklas, om det blir massor av  sol igen snart eller om vi får vår vanliga svenska sommar. ^^ Personligen föredrar jag regnet just nu... 
 
Försöker kika på aktiviteter som man kan göra nu under de sista dagarna av graviditeten så att jag inte klättrar helt på väggarna. Känns som att jag börjar göra det nu samtidigt som jag faktiskt inte orkar så himla mycket. Mina foglossningskänningar har verkligen blivit värre och det är inget kul alls. Jag hoppas att jag kommer att känna mig piggare än vad jag gör nu efter förlossningen för jag saknar verkligen att känna mig pigg och aktiv. Aktiviteter jag nu har kommit på/fått förslag på är: 
 
- Baka och laga mat. 
 
- Städa och fixa hemma. 
 
- Packa BB-väskan. 
 
- Spela spel. 
 
- (I mån av ork): Gå på utställningar på museumet, gå på bio. 
 
Lär få komma på fler aktiviteter, men dessa har jag hittills i alla fall. Jag ska också sy klart lite kläder till mina dockor som jag tycker om att pyssla med när jag ligger uppbullad med kuddar i sängen och kollar på Youtube. Sedan har jag min vattengympa en gång i veckan också. 
 
Kan inte låta bli att känna att tiden ska gå fortare nu. 53 dagar kvar. Känns som en evighet men förhoppningsvis går det fort. Sommardagar har ju en tendens till att försvinna i alla fall så det ska nog gå bra. :) 
Tankar och funderingar | |
Upp