Life is strange

 
Jag har bingat Life is strange de senaste dagarna och nu är jag helt slut. Ett av de intensivaste spelen jag någonsin bevittnat tror jag. Och jag är typ halvt förstörd. 
 
Det var SÅ sorgligt. Och nu när det är över känner jag mig bara tom. Antar att det tar några dagar att komma över den känslan. Herregud säger jag bara. 
 
Det är nog allt jag har att säga faktiskt. Och hur arg jag blir på saker och ting också. :p Ville bara skriva av mig om det. Nu ska jag gå och gråta i tvåhundra år. 
Spel | | Kommentera |

53 dagar

Jag är så himla trött. Det är ganska jobbigt. Sista trimestern tröttheten har verkligen kommit igång på allvar och förutom det så är jag lite psykiskt utmattad också. Jag orkar inte riktigt tänka. 
Idag klippte vi Noomie på förmiddagen, känns skönt att ha fått klippa ner hennes päls innan den blev för lång. Nu är hon fästingskyddad också, skönt. Hon skulle behöva vaccineras också så måste beställa tid till det. Dock löper hon just nu så jag vet inte om vi ska vänta till efteråt eller köra på nu. Huvudsaken är att det blir i år i alla fall. Sedan har jag varit och köpt en svinhårsborste till mitt hår och fläckborttagningsmedel då Noomie började löpa på natten igår och blodade ner vår säng. :p Viktor lagade köttbullar, potatis och lingonsylt och jag gjorde gräddsås. Så himla gott. Sedan har vi mest bara slappat i stora sängen och jag har njutit för fullt av att det inte är 300 grader utomhus. Förlåt solen, men jag klarar verkligen inte av den här hettan just nu. Kan vakna på natten av att det känns som att jag brinner inifrån och det har hänt att jag måste ta en sval dusch för att ens kunna fortsätta sova. Får se hur vädret utvecklas, om det blir massor av  sol igen snart eller om vi får vår vanliga svenska sommar. ^^ Personligen föredrar jag regnet just nu... 
 
Försöker kika på aktiviteter som man kan göra nu under de sista dagarna av graviditeten så att jag inte klättrar helt på väggarna. Känns som att jag börjar göra det nu samtidigt som jag faktiskt inte orkar så himla mycket. Mina foglossningskänningar har verkligen blivit värre och det är inget kul alls. Jag hoppas att jag kommer att känna mig piggare än vad jag gör nu efter förlossningen för jag saknar verkligen att känna mig pigg och aktiv. Aktiviteter jag nu har kommit på/fått förslag på är: 
 
- Baka och laga mat. 
 
- Städa och fixa hemma. 
 
- Packa BB-väskan. 
 
- Spela spel. 
 
- (I mån av ork): Gå på utställningar på museumet, gå på bio. 
 
Lär få komma på fler aktiviteter, men dessa har jag hittills i alla fall. Jag ska också sy klart lite kläder till mina dockor som jag tycker om att pyssla med när jag ligger uppbullad med kuddar i sängen och kollar på Youtube. Sedan har jag min vattengympa en gång i veckan också. 
 
Kan inte låta bli att känna att tiden ska gå fortare nu. 53 dagar kvar. Känns som en evighet men förhoppningsvis går det fort. Sommardagar har ju en tendens till att försvinna i alla fall så det ska nog gå bra. :) 
Tankar och funderingar | | Kommentera |

Hjo

 
Idag var vi förbi Hjo och Skövde, det var mysigt. Solen sken och det var rätt varmt men sedan började det regna. Inte mig emot dock. Jag tycker om sådana här roadtrips med bil. Garanterat något jag vill göra mer när jag väl har körkort. Kommer ta upp det igen efter förlossningen har jag tänkt. 
Anyways, Hjo är väldigt mysigt. Verkligen idylliskt. Skulle inte ha något emot att bo där, i varje fall under den varma delen av året. Misstänker att det nog är lite av en sommarstad eller så är det bara jag, för jag har bara varit där på sommaren. :p Vi åt glass på ett glasscafé där och de hade väldigt spännande smaker, såsom saffran och rabarber (kanske inte så ovanligt, men ändå). Fanns en vegansk sort av chokladsmak, som jag tog och så tog jag en kula mint också. Så gott. Sedan promenerade vi omkring och tittade på båtar och så vid hamnen. Var vågor på Vättern och stod man nära kanten så skvätte det upp. Hade velat bada men jag tänker inte så långt när man ska åka nånstans. Glömmer alltid. :p Sedan åkte vi till Skövde en sväng, åt mat och sedan for hem. Hade velat till Tibro för en butik där men den var stängd idag, så synd. Får bli en annan gång. :) 
 
Bra var att vi fick öva Noomie i bilen också. Hon har alltid varit bortskämd och suttit i mitt knä, men nu när bebis snart ska komma och jag får fruktansvärt ont av att hon sitter där så övar vi henne i baksätet istället. Det går helt okej med lite muta i form av pinnar, men hon är allt lite sur över att få sitta där. :p Hon vänjer sig nog snart. Vi försöker ta henne med i bilen betydligt oftare nu också och hon tycker ändå det är spännande att åka till ställen och så, jag tror det kommer att gå bra. 
 
Varit mysigt idag i alla fall hittills. Och så fick vi prata igenom en massa grejer som verkligen behövdes också, yay. Jag glömde mina stödstrumpor hemma så mina vader svullnade till storlek elefant i bilen men har haft dem högt nu och har strumporna på så nu går det bra igen. Har fått sy klart en dräkt till en av mina dockor också, nu är det bara ett bälte kvar. Ska ligga och slappa framför en serie nu och försöka ta det lite lugnt. Är lite trött. :) 
Allmänt | | Kommentera |
Upp