Måndag

Usch, vilken dag jag haft. Började med lite samtal som behövdes ringas. Jag avskyr verkligen att ringa och kan våndas i flera dagar över det. Dock försöker jag verkligen komma över det så jag försöker utsätta mig för det när det behövs och inte bara gå och dra ut på det såsom jag kunde göra innan eller fega ur och maila. Mail är bra, men kanske inte när man behöver svar på en gång på vissa frågor. Aja, nu är det gjort och jag kom inte så långt idag så får försöka imorgon igen. :) Är ändå stolt att jag gjorde det i alla fall. 
 
Har lämnat in min nya mobil på lagning också. Den har krånglat sedan jag fick den med att det inte går att ringa till mig (men däremot kan jag ringa till andra även om det tar några försök innan jag kommer fram). Det känns inte bra när personer man ringer inte är tillgängliga just då och måste ringa upp och så fungerar inte det. Så jag hoppas verkligen att de kan åtgärda allt. Är ändå rätt nöjd med min nya mobil i övrigt, så jag hoppas att den ska fungera när jag får tillbaks den igen. :) De hade ingen lånetelefon på lager just nu så jag fick ett större simkort att stoppa in i gamla mobilen. 
 
Har varit på benen typ hela dagen eftersom jag även hade möte och innan dess umgicks lite grann med min mamma på A6. Är hemskt trött just nu och ser fram emot en kväll i soffan/sängen. Önskar vi hade badkar, hade varit skönt att ha nu. Har växtvärk och benen värker. Köpte lite godis men tror jag är alldeles för trött för att äta det ärligt talat. Och mätt haha, åt rätt mycket till lunch/middag. :) 
Ska försöka få liv i min gamla mobil och fota magen. Fick hem jättesöta kläder till lillen idag också som jag gärna vill visa. Återkommer. :) 
 
Allmänt | |
Upp