Ledig dag

Igår var Viktor ledig från jobbet och det var så himla skönt! Han jobbar så mycket och väldigt sena dagar så jag saknar honom när han inte är hemma. Men igår hade vi en dag för oss själva, vilket var väldigt mysigt. Dagen började med att han var hos optikern, sedan åkte vi till Ikea och tittade runt. Det har börjat bli allvar med att titta ut vad vi ska ha till bebisen, snart måste vi köpa det också. Men tänkte skjuta på det en månad till så vi har tid att bestämma oss. 
Jag tycker det känns bäst att köpa möbler på Ikea, det känns mest ekonomiskt för oss just nu dessutom. Tycker Ikea har mycket fint när det kommer till spjälsängar och sånt. 
Tycker serien Hensvik på Ikea har mycket fint. Deras spjälsäng är underbar så funderar på att investera i den. Skötbordet i samma serie är också fantastisk, men vi är lite i valet och kvalet vilken vi ska ha. Jag vill gärna ha möjlighet till att ha lådor, då jag tänkte lägga bebisens kläder där i. Vi har inte mycket till boendeyta då vi i nuläget bor i en 2a på 50 kvadrat utan flyttmöjligheter just nu så att saker tar upp så liten yta som möjligt är därför nödvändigt. Får mäta lite och se. :) Men spjälsängen är så fantastisk så den vill jag verkligen ha, om vi inte hittar något vi gillar ännu bättre förstås. :) 
 
Fina spjälsängen från Ikea.se
 
Sedan fixade vi lite mat och mös hemma. Så fin dag. <3 Det är viktigt med sådana dagar så man får lite påfyllning på energin. Behövs ibland. 
Idag är det fredag och jag tycker veckorna flyger fram. Snart är mars slut och april påväg. Jag tycker det just nu är väldigt skönt att allting känns som det går fortare. Ju närmare förlossningen desto bättre. Jag tycker det är mysigt att vara gravid, men har lite krämpor jag tycker ska bli skönt att slippa. Sedan är jag ju så nyfiken på liten i magen så vill ju gärna ha bebis utanför kroppen såklart. När bebis väl är född, då får tiden gå långsamt haha. Men fram till dess kan det nästan inte gå fort nog. :) Vi har fått veta kön och har ett namn, men håller det lite hemligt än så länge här. I april är det föräldragrupp dessutom som jag tycker ska bli himla roligt att gå på. Och i maj väntar gravid vattengympa. 
Sedan längtar jag som alltid efter sommaren och att våren ska dra igång på riktigt. Det kan aldrig heller gå fort nog. ;) 
 
Allmänt | |
Upp