Helgen

 
Helgen har gått i lugnets tecken. På lördagen var jag ute med Noomie vid Vättern. Det var lite blåsigt, men solen sken och man känner verkligen att våren är påväg nu! Så otroligt härligt! Tror faktiskt de till och med sopat upp lite av gruset på gatan nu- ett säkert vårtecken för mig. ;) 
 
Knäppte två bilder. En på fina stranden och en på Noomie. :) På kvällen åt vi pizza och hade en vän över från Viktors jobb. Igår var också väldigt lugnt och skönt. Åkte till A6 och köpte leggings då det par jag beställde från Zalando sprack redan vid första användningen trots att de ändå kostade en slant. Så sjukt besviken. Blev två andra istället. Älskar mamma leggings, det är nog ett av de mest bekväma plaggen någonsin. Det och amningsbhar, haha... Försöker ju fasa ut svart färg ur min garderob så köpte ett par mörkgrå. Kände mig lite töntig som önskade att det fanns leggings i pastellfärg, men modeskaparna kanske tycker att man ska hålla sig till svart och mörkgrått efter en viss ålder. ;) 
Aja, har haft en skön helg i alla fall. Det behövdes verkligen efter en lite grå vecka där allt inte känts på topp. Men det fina vädret gör mig så glad. :) Hoppas det fortsätter så.
Allmänt | |
Upp