Vecka 35 update

Vecka 35 har passerat nu då det officiellt är vecka 36 imorgon. Känns så overkligt att det är så få veckor kvar. Snart får vi se vår bebis! Kommer ihåg när det var 35 veckor kvar av graviditeten i november och nu är det bara cirka fem kvar förutsatt att bebisen kommer när beräknad födelse är. Vi har slagit vad om när bebis planerar att komma här hemma och Viktor trodde att den skulle komma tidigare och min mamma också. Jag var så negativ så jag drog till med sista-datumet som den kan komma på, 6:e augusti hehe. Men jag hoppas verkligen att det blir ett juli-barn, för vi längtar ju oss tokiga. ^_^ 
 
Jag har knappt kunnat andas denna vecka, bebisen har verkligen legat högt upp. Annars har denna vecka varit helt okej. Mådde dåligt i måndags, verkligen riktigt dåligt. Har myckert yrsel nu och blodtrycksfall så jag måste ligga ner mycket. Känns lite dumt att efter varenda måltid, särskilt om vi har sällskap, att gå ifrån och typ lägga mig men det känns verkligen som att jag kommer att svimma annars. Har mycket problem med att nerver kommer i kläm när jag rör mig, det känns som knivhugg i underlivet. Inte det skönaste jag känt kan jag ju säga. Försöker lära mig att andas mig igenom förvärkar och sånt kul också med lite knep jag lärde mig på vattengympan. Fungerar rätt bra måste jag erkänna och jag som tyckte att jag inte lärde mig någonting där... Tydligen gjorde jag ju det. :P 
 
BB-väskan är fortfarande inte packad vilket är lite ironiskt för jag var så taggad på att komma igång och packa den och nu ligger jag i soffan och tycker att det kan vänta liiite till. Men jag måste faktiskt börja snart, för jag vill inte hamna i situationen att vi packar den precis innan vi åker in till förlossningen. Skyller lite på att jag har ett par grejer som inte kommit ännu på posten som ska i där, men bebisens grejer kan jag ju faktiskt packa. Det jag väntar på är till mig. 
 
Annars tar vi det rätt lugnt hemma och försöker att inte stressa eller slänga oss till massor av aktiviteter. Jag vill inte vara för långt borta från mitt hem eller sjukhuset nu. Kanske väldigt tidigt att tänka på, men för mig/oss känns det allra bäst att göra så. Som Viktor säger: Vi har ju aldrig varit i den här situationen innan och vet knappt hur vi ska bete oss egentligen. Så vi tar det lugnt och gör det som känns bäst för oss. Blir bäst så. 
 
I övrigt äter jag vattenmelon nästan precis varenda dag, det är så gott. Jordgubbar är också supergott och i veckan fick jag plötsliga cravings på bananpaj, som jag aldrig har ätit innan. Bakade det och nja, det var inte riktigt min grej men det var ganska kul att jag var sugen på det innan dock när jag inte vet hur det smakar. :P Blåbärssoppa är en stor favorit också. 
 
I övermorgon blir det sjukhuset. Då får vi se älsklingen. <3 
Gravid 2017 | |
Upp