Skötbord

Idag har vi beställt skötbord. Hade först inte tänkt att ha ett för vi har så liten lägenhet att ingen av oss ansåg att vi hade någon plats. Dessutom var det dyrt. Men så ville min mamma jättegärna köpa ett åt oss så vi har länge letat efter något som är smidigt och som man bara kan skjuta undan lätt utan att den tar någon större plats. Vi hittade ett ganska käckt, där det finns en badbalja under skötbädden som man kan bada bebisen i. Anpassad för trånga utrymmen och helt i plast så den tar ingen skada av fukt, såsom när vi duschar. Tanken är att den får stå i badrummet i duschen och så skjuter vi undan den varenda gång vi själva ska duscha. Blir nog bra. Den är på hjul också. 
Allt är hyfsat klart nu. Det är svårt att se vad som fattas. Jo, madrass till spjälsängen fattas och underlakan samt några småsaker. Och så ska vi packa förlossningsväskan också. Jag har skrivit en lista med saker som behövs och även beställt lite grejer som behövdes till den till mig såsom extra amningsbhar och något bekvämt att amma i på BB och sådana saker. Känns skönt att ha allt hyfsat klart i tid så att vi bara kan slappa och ta igen oss sedan. Jag är så slut och trött att jag knappt vet var jag ska ta vägen. Sover jättemycket under dagarna för nätterna kan vara rent hemska. Mycket livmodervärk, ryggont, ont i benen och ingen ställning är bekväm. För att inte tala om hur många gånger toaletten måste besökas varje natt. :P Så blir inte mycket sömn för mig. Dessutom löper Noomie och vill sova supertätt ihop med mig och hur mycket jag än flyttar på henne så kommer hon alltid tillbaka. :P Lilla sötnosen. 
 
Viktor har varit jätteduktig idag och städat hela lägenheten. Jag hjälpte till så mycket jag kunde men ärligt talat såg jag mest på från min plats i sängen. x) Han satte mig framför Skyrim för han tyckte inte att jag skulle vara på benen så jag har inte gjort så många knop om jag ska vara ärlig. Men har i alla fall sorterat alla bebiskläder i storlek 50/56 och 62/68 samt stoppat undan de få plagg vi har i större. NU ÄR DET ABSOLUT KLÄDSTOPP FÖR OSS! Vår lilla bebis har fantastiskt fina plagg så det räcker och blir över en tid framöver nu. :) 
 
Jag drömde för övrigt en jättekonstig dröm inatt. Jag drömde att jag var på förlossningen och skulle föda vårt barn. Jag födde en liten dotter som såg exakt ut som min reborn docka och dessutom var vi tvungna att döpa henne till Villemo fastän ingen av oss ville att bebisens namn skulle börja på V. Och hon var jättelång och stor som en ettåring. Usch, jag hoppas inte vår bebis blir så stor. :P Förmodligen drömde jag detta eftersom jag senast igår läste om någon som hade fått en bebis som vägde sex kilo, huu. De senaste veckorna har jag börjat bli jättenervös över att föda en väldigt stor bebis- antagligen för att jag själv klassades som stor när jag föddes. Men bebisens pappa var en liten bebis själv så förhoppningsvis jämnar det säkert ut sig. :) Skippar helst en fem kilos unge... Jag vägde dock inte det men däremot vägde jag över 4 kilo så nästan. Men jag var också väldigt överburen tydligen trots att jag enligt ultraljud kom för tidigt. Tur att det är mer noggrannt med dagens ultraljud. 
 
Nej, nu har jag nog babblat tillräckligt för ett inlägg. Vi hörs senare. :) 
 
En söt bild från Pixabay får pryda detta inlägg. :) Längtar efter dig liten i magen. <3
Allmänt, Gravid 2017 | |
Upp