Display

 
Hej på er.
 
Har suttit ett litet tag framför datorn och bara såsat haha, är så grymt trött. Ska väl kika på någon film och sedan försöka sova tror jag, för snart kan jag inte hålla ögonen öppna längre. 
 
Idag fick jag lite gjort i alla fall. Städade och donade lite på förmiddagen här hemma och satte upp lite av mina dockor och figurer på display! Jag har bestämt mig för att behålla de två hyllorna vi har i sovrummet och där ha delar av min samling samt bebisens grejer på hyllorna. Mycket av min samling ligger nerpackad och jag har inte lust att sätta upp för mycket för vi har inte plats för det i vår nuvarande bostad. Därför tänkte jag att jag skulle ha framme vissa dockor och figurer och sedan rotera efter vad jag känner. Även fast jag helst skulle vilja ha framme hela samlingen så är det lite kul att få plocka och välja. Dock funderar jag på om vissa av mina dockor ska hitta nya hem, men jag får se hur jag gör med det där... Vill inte riskera att jag ångrar mig men ja, överväger att sälja några av dem vidare faktiskt. 
 
Anyway, på bild är den hylla jag mer eller mindre blev klar med idag. Det är mina popfigurer som får samsas med Charlie, Ariel från Disney Animators collection och mina tsum tsums (de få jag har haha). Stackars Sailor Jupiter blir lite gömd av Ariel men tyckte ändå det blev fint. :) Charlie har på sig kläder jag har sytt, ser fram emot att göra ett eget inlägg om det vid ett senare tillfälle. 
 
Nej, nu somnar jag snart här. Tänkte bara kika in och uppdatera lite. Vi hörs senare. :) 
Allmänt, Min stora docksamling | |
Upp