Draculaura's powder room set Monster High

 
Docksamlingen har fått sig ett litet lyft här hemma. Har fyndat på Tradera och hittade Draculaura's powder room set från Monster High som jag velat ha hur länge som helst. Egentligen samlar jag inte på möbelset, men vissa är så fina att jag helt enkelt inte kan låta bli. Tanken är väl att jag någon gång ska inreda rum åt mina dockor och då är det ju bra med lite möbler. Tycker det är så fint när man ställer upp små scener och sånt på display. När den dagen kommer vet jag dock inte, men är i alla fall förberedd. :p
Nu längtar jag jättemycket tills det hittar hem till mig. Jag har inte ägnat så mycket tankar åt Monster High på senaste tiden, det är mest andra dockor jag fokuserat på. Mestadels för att Mattel har gjort om Monster High så mycket och det är tyvärr ingenting jag ville fortsätta att samla på då. Även om vissa dockor är väldigt fina (finns faktiskt några jag ska addera till min samling) så är inte rebooten någonting jag direkt känner mig förtjust i. Saknar den gamla designen och de gamla dockorna. Men samtidigt förstår jag att de måste gå framåt de också och allt inte kan vara samma hela tiden. Det är ju tur att det finns både Ebay och Tradera så jag kan köpa de gamla dockorna ändå. ;) 
Min stora docksamling | | Kommentera |

Liten babytröja till Maximilian

 
Återvinning är himla bra. I helgen sydde jag klart en liten tröja till min son som jag sytt av en sliten gammal tröja Viktor hade. Resultatet blev en tuff liten t-shirt med tryck på ena ärmen. Blev mycket nöjd! :) 
 
Jag är ju fortfarande rätt nybörjare på att sy och på denna tröja så exprimenterade jag med lite nya inställningar på symaskinen som jag aldrig använt förut. Tycker det är så kul att utvecklas och lära mig mer och mer. Älskar verkligen att sy. :) 
Jag syr och pysslar | | Kommentera |

Bvc idag

Idag var jag och Viktor på Bvc med Maxi. Vi vägde och mätte honom och vår duktiga kille har gått upp hela 415 gram sedan förra veckan. Lustigt nog gick han upp exakt samma förra veckan också, vilket är lite coolt. Nu väger han 4550 gram, det vill säga ungefär lika mycket som vår hund. :P Han har också vuxit på längden och är 56,6 centimeter nu. Vi frågade lite om hans utslag också, då han fått lite prickar i ansiktet och på bröstet samt att ena ögat är lite rött. Kändes skönt att få reda på att det var helt normalt. De röda prickarna är hormonprickar som bebisar kan få ibland och de skulle försvinna med tiden. Ser ut som små finnar nästan haha. Ögat var heller ingen fara med och var på grund av att hans tårkanaler inte kommit igång riktigt ännu och att ögat blev lite irriterat av att det rann gult ifrån det. Någon infektion var det i alla fall inte så det känns skönt. Jag vet ju att han kommer att bli sjuk någon gång, det går liksom inte att undvika men drar gärna ut på det lite till så kändes skönt att veta att det inte var något sånt i alla fall. Man vill ju inte direkt att ens barn ska må dåligt. Lyckligtvis verkar han inte tycka att varken prickarna eller ögat är störande i alla fall. :) 
 
Sedan var vi på babybutiken och köpte en till nappflaska till hans tillägg och nu ska jag passa på att spela lite Sims 4 och vila en stund. Hörs senare :)
 
 
Min familj | | Kommentera |
Upp