Vecka 26

Så har vi kommit till vecka 26. Varje vecka som går är så spännande att följa med i. Jag har två gravidappar som jag följer- Preglife och Natural Cycles. Läser en del på 1177s sidor också.
 
Har noterat att bebis sparkar en del på dagen också, även om det inte är lika mycket som på kvällen. Ibland missar jag bebisens rörelser på kvällen eftersom jag helt enkelt somnar ifrån. Det är lite jobbigt för då tror jag att hen inte rört sig alls, fastän den kanske rört sig massor! Jag har ju moderkakan i framvägg och kommer få leva hela graviditeten med att rörelserna kommer kännas dämpade. Känner rent spontant att jag hade mycket hellre haft moderkakan i bakvägg för då hade jag kunnat känna mer. Nu agerar den ju krockkudde för många sparkar och att se det utanpå magen är en sällsynt syn, haha. 
 
Just nu räknar jag mest ner tiden. Vill så gärna komma till tredje trimestern och få gjort den här andra trimestern nu. För varje vecka väcks min längtan så otroligt mycket efter att bara få gjort graviditeten och äntligen ha vår bebis hos oss. Kan ibland känna mig avundsjuk på andra som är så mycket längre gångna än mig, haha. Men det blir ju min tur också snart. Och på vägen dit har vi mycket att se fram emot och njuta av. 
 
Tröttheten sitter i. Och jag är yr lite då och då. Framför allt när jag stått upp länge eller så. Förutom att jag gärna sover en stund på dagen så orkar jag för det mesta vara igång med en del aktiviteter. Tar gärna långa promenader, vilket kändes omöjligt för bara några veckor sedan. Så skönt, för i vanliga fall gillar jag att röra på mig och vara igång så har alltid tyckt att det är lite frustrerande när jag inte kan det eller orkar. 
 
Just nu är min hjärna seg som kola haha. Är helt slut efter helgen. Tänkte jag skulle blogga mer om helgen, mina tankar och nya graviditetsuppdateringar men får bli när jag orkar tänka lite mer. x) Det här var en liten mini uppdatering på vecka 26 i alla fall! 
Allmänt, Gravid 2017 | Bebis, gravid | |
Upp