Uppdatering+ vecka 25!

Denna vecka har jag verkligen inte alls varit bra på uppdatering. Har inte ens tagit en magbild för vecka 24 och nu har den veckan passerat. Men jag skyller på enorm trötthet och dessutom har pojkvännen varit hemma lite grann och varit sjuk. Det har hänt lite grann också, både jobbiga och bra saker. Men i överlag mår jag helt okej. Jag har börjat spela ett nytt spel som jag är helt fast i samt så chattar jag iväg på mitt mamma-forum och ja, lite andra forum också. Lika bra när man redan är inne i det liksom. :) Nej men jag tycker det är väldigt kul att chatta med folk. Gjorde det mycket för ett par år sedan och har saknat det. Jag uppskattar irl-möten också men online är positivt och roligt på ett helt annat sätt. Jag uttrycker mig dessutom allra bäst i skrift och föredrar det många gånger framför t.ex telefonsamtal. Men ja nog om det. 
 
Vecka 25 har precis kommit och jag tror att jag kan bebis rörelsemönster rätt bra nu. Kickar hela natten oftast men det känner jag typ aldrig om jag inte råkar vakna då förstås. Sedan en liten period tidigt på morgonen. Brukar vara lite tyst förmiddagen då bebisen sover. Eventuellt lite bubblande och småkickande. Eftermiddagen också rätt lugnt. Nått litet sparkande/rörelse här och där.  På kvällen är hen pigg och igång igen och så håller det på. :) Jag sjunger ibland lite barnmelodier och det gillas mycket. Även när jag läser. Vi brukar också buffa lite på magen och då får vi svar lite då och då. Inte alltid dock. Bebisen gillar också att höra Viktors röst och sparkar alltid lite när han har handen på magen. 
 
Roligt är att jag för ett litet tag sedan kollade rätt mycket på "Sune och hans värld", den tecknade serien som sändes tidigt 2000-tal. Vår bebis blir som tokig när serien är igång och har haft riktiga gympapass till detta. Är väl förmodligen för att jag själv slappnade av så mycket och blev på gott humör. 
 
Jag får återkomma lite mer om hur det känns under veckan. Rent fysiskt har jag lite mer smärta både här och där. Nya och gamla ställen. Det känns defintivt mer nu. Ryggen bråkar en del också. Framför allt nederdelen av ryggen. 
Nästa vecka är det föräldragrupp och barnmorskebesök. Ska bli så spännande att se de andra i vår grupp och så. Vi kommer inte träffa dem först dock då vi ska på en större föreläsning till att börja med. Får se hur den är. :-) 
 
Nu ska jag gå och äta lunch för jag är jättehungrig! 
(Ska ladda upp lite bilder senare men datorn vill inte samarbeta just nu!) 
Allmänt, Gravid 2017 | |
Upp