Throwback

 
 
 I februari förra året såg jag ut såhär. Jag är inte ledsen på kortet, utan detta var tänkt att användas som referens till en teckning, därför ser jag så allvarlig ut. ^^ Jag hade kort hår på utväxt som jag klippt av mig i oktober året innan. Dessutom hade jag färgat rött, här börjar det dock gå mer åt det bruna hållet. 
 
 
 Och här är min nyaste tagna bild på mig från i mars i år. Jag är inte jättebra på att ta selfies och rent generellt blivit ganska dålig på att ta kort i allmänhet. Men mitt hår har vuxit en hel del och det röda har vuxit ner och blivit mer åt det blond/orange hållet. Har inte planerat att färga mitt hår alls för att göra det enhetligt, utan tänkte klippa bort färgen i takt med att det växer. 
 
Är det något jag gillar så är det (huvud)hår haha. Jag är helt besatt av Rapunzellånga längder på håret och drömmer om att ha det själv. Har velat ha det enda sedan jag var liten men sedan kom lusten att exprimentera med håret och den lusten var helt enkelt för stor för att jag skulle motstå. Men nu har jag landat i hur jag vill ha mitt hår så nu känns det helt rätt att låta det växa i all evighet och spara ut det. :) Se hur långt det kan bli oså. Jag tycker att bara på lite mer än ett år så har mitt hår gjort en jätteutveckling, vilket jag tycker är så häftigt. Nu har det kommit till det där trista mellanläget, att det inte riktigt syns hur mycket det växer. :p Jag hoppas att i slutet av året så ska håret vara ner till bröstvårtorna ungefär, men vi får se. Vet ju inte hur mycket graviditeten och amningen kommer att påverka håret, det återstår ju att se. :) 
 
Funderar på att skriva mer om hår i bloggen, det är lite av ett specialintresse jag har. Dock suger jag verkligen på att göra frisyrer så det får jag ta tag i och lära mig. Jag kör mest på bullar på huvudet eller hästsvans eller nersläppt. Får bli bättre på det där. :) 
Hår | |
#1 - - Magic:

Ditt hår är så fint nu :) Gillar att det blir ljusare nedtill :)

Svar: Tack :) Ja det blir lite dipdye/ombre effekt av det hela ^_^
Nessie

Upp