Sover hur mycket som helst

 
Denna vecka som varit nu har jag verkligen sovit hur mycket som helst. Det känns som att jag är konstant trött och det är bitvis riktigt frustrerande. Jag går och lägger mig på kvällen och sover minus att jag vaknar några gånger per natt. Sen kan jag vakna vid 5-6 på morgonen och vara hungrig. Då brukar jag gå upp och äta frukost. Efter så brukar jag vara rätt pigg och då inbillar jag mig att jag kan stanna uppe. Men efter en halvtimme eller så så blir jag trött igen och då somnar jag om i några timmar till. Sedan är det upp, gå ut med Noomie och hålla igång lite på förmiddagen men sedan består eftermiddagen av att vila och sova igen. Det känns som att det inte finns någon ände på det och jag är helt slut. Känns som jag kommer sova mig igenom resten av den här graviditeten ärligt talat. Livet står lite still just nu, men samtidigt är det nog viktigt att jag njuter av det tror jag. Det lär ju inte bli så mycket av den varan (sömn alltså) i höst sedan. Dock känns det lite jobbigt också eftersom jag ändå i vanliga fall brukar se till att hålla igång mycket. Nu är det typ omöjligt. Bara att gå på toaletten kan kännas som att bestiga ett berg. Märkligt hur det kan bli. 
 
Så idag och hela påsken har jag som sagt sovit. Gårdagen var väldigt jobbig också på flera olika sätt. Jag har någon slags oro i kroppen och vet inte riktigt varifrån den kommer. Känner att jag inte riktigt har koll på saker och ting och vissa människor gör mig verkligen riktigt frustrerad. Bara att bita ihop antar jag. Men jag känner bara att Just nu. Orkar. Jag. Verkligen. Inte. 
Kommer låta supernegativ nu och säga att jag inte alls ser fram emot resten av veckan just nu. Jag hoppas att det vänder. För jag orkar verkligen inte känna mig negativ och irriterad. 
Allmänt, Tankar och funderingar | |
Upp