Små saker som betyder något

 
Blogg.se har en tävling just nu där man ska blogga om något som sprider positivitet under april. Det tycker jag låter väldigt roligt så därför vill jag jättegärna vara med! 
 
Mitt första bidrag till #happichallenge blir vardagslycka, till exempel i form av bilden ovan. Fika. Cola och citronbiskvi. <3 Igår på kvällen när affären var stängd blev mitt gravida jag helt vansinnigt sugen på coca cola i burk. Just i burk. Så gissa om jag längtade efter att affären skulle öppna idag?! När jag pallrade mig ner dit passade jag på att köpa citronbiskiver också. Som en person som lider av celiaki (glutenintolerans) så är biskvier mitt absoluta favoritfika. Jag älskar att de kommer i olika smaker med kul färger därefter som man blir glad av. Just dessa i citron påminner mig om påsken eller sommar. 
 
Det är sådana här små saker som är riktig vardagslycka för mig just nu. När affären har precis det man är sugen på och dessutom som en bonus så hade de äntligen inne sina goda biskvier (är inte alltid de har det). När jag äntligen kan få mina gravid cravings tillfredsställda, haha. Det är sådant som verkligen gör mig glad under den här graviditeten. Alla som någon gång varit gravida och haft enorma cravings vet att man nästan kan börja  gråta för att det som man vill ha allra mest kanske inte finns just då att få tag på. I vanliga fall skulle det inte vara någon big deal men som gravid kan det kännas som jordens undergång. Vilket är ganska lustigt ändå, haha. Men då blir det ju extra extra gott när man väl får det sen. ♥
 
Något annat som just nu är positivt och lycka för mig är när jag känner min bebis sparka. När vi ligger och myser i sängen och jag sjunger Blinka lilla stjärna. När jag känner den buffa och svara på mina små puffar från utsidan. När min sambo lyssnar på min mage. ♥ När han lägger sin varma hand på magen och också får känna vår bebis röra sig. Alltså den känslan finns det inte ord till. Den är helt enkelt bara så magisk. ♥
 
Jag skulle nästan kunna fortsätta en hel roman på mitt sista stycke men jag väljer att avsluta här. Jag ska ju trots allt göra flera inlägg i den här challengen. :-) 
Gravid 2017 | 2017, Bebis, Fika, Happichallenge, Lycka, Vardag | |
Upp