Skärtorsdag

 
Bilden har inget med texten att göra men jag tyckte den var söt ^_^ 
 
Jag är så sjukt trött. Det är helt galet.
 
Idag är älsklingen hemma i alla fall. Så otroligt skönt att få ha honom hemma lite. Han har långhelg, minus med att han jobbar en sväng på lördagen. Men det är inte lång stund. Åh, vad jag älskar att ha honom hemma och få umgås. Värdesätter verkligen den tid vi får tillsammans. När vi är tillsammans ägnar vi oss rätt mycket åt våra egna saker och intressen, men bara det att vi befinner oss i samma lägenhet och har möjlighet att prata gör väldigt mycket tycker jag. 
 
Förutom att jag är rejält trött så är jag av någon anledning på äventyrshumör haha. Jag vill resa iväg eller göra något, vet inte vad dock. Problemet är väl att jag är lite för trött. :p Tröttheten har kommit med graviditeten. Jag har förvisso alltid haft lite lägre energinivå (perks of ADD) men nu är det extremt. Det enda jag har orkat idag är att sitta med popcornpåsen på magen. :p Sedan har jag spelat lite Dragon Age Inquisition också. Är typ sju timmar in på det spelet och känns som jag knappt har börjat. Finns så otroligt mycket att göra! Som alltid väljer jag samma klass och ras som jag alltid brukar när det vankas fantasy roleplaying games. Det vill säga warrior, human och två handat vapen. Råkade trycka fel och missade dessutom hela karaktärsdesignen på min gubbe så hon ser inte ut till min belåtenhet, men äsch. :p Spelet är kul i alla fall, mycket roligare än jag trodde. Jag tyckte egentligen inte om Dragon Age II som jag spelade förra våren. Ganska exakt ett år sedan tror jag. Vissa saker var intressanta men för det mesta så märkte jag att jag bara ville bli av med spelet och rusade därför igenom rätt mycket. Därför kände jag sådär inför Dragon Age Inqusition men det är faktiskt rätt kul. Jag gillar öppen värld och jag brukar alltid styra av huvudstoryn så snabbt jag kan och göra sido quester. Mycket roligare, hehe. Jag gillar att dra ut på huvudstoryn och liksom mysa runt i det så spelet räcker längre. Eller åtminstone känns det som att det gör det. ^^ Jag och Vickan skaffade Origin Access för ett helt år så vi har lånat spelet via det. :) Väldigt smidigt, tycker vi. 
Sedan är min stora livsplan att spela ut Skyrim också någon gång. Jag råkade radera min sparfil så jag måste börja om på det och jag hade kommit rätt långt vilket gör att jag ständigt drar mig för att börja igen. :p Men någon gång så. Alltid velat spela ut huvudstoryn i den. 

Det är väl det som är mitt äventyr nu när det inte blir så mycket åkande med en stor mage. ;) 
 
Sedan vill jag säga att Marabou ris crips är min nya craving. Har nog helt seriöst ätit över åtta stycken de senaste tre dagarna. Blir helt tokig och får inte nog. :p Sedan har jag upptäckt hur gott kiwi är också. Och popcorn. Är så glad att jag inte mår illa längre och kan frossa hur mycket jag vill i mat. Eller nja, kanske inte hur mycket jag vill men ändå. Jag är inte osugen i alla fall utan snarare tvärtom. :p 
 
Nej nu ska jag nog gå och göra annat. Vi hörs. ♥
Allmänt, Spel | |
Upp