Receptet på en bra dag #happichallenge

Jag har sagt det förr och jag säger det igen - Jönköping är fint! 
 
Ibland har man en sådan där dålig dag. Man är trött, hängig och vill helst bara ligga på soffan och inte prata med en själ. Så mitt andra inlägg till #happichallenge blir helt enkelt hur man kan vända en dålig dag till en bra! 
 
 
 
När jag är på dåligt  humör eller ledsen brukar jag ta min hund och gå en riktigt lång promenad med henne. Jag tar med mig musik i hörlurar och så går vi i lugn takt. Hon nosar på allt och jag får chans att stänga in mig i min lilla värld för ett tag. Jag blir piggare av promenaden och dessutom kan jag tänka i lugn och ro på lite allt möjligt. 
 
Just de här bilderna är tagna från en sådan där promenad. Vi gick i 90 minuter och tittade på människor, änder och lite andra hundar. Noomie fick hälsa på två papillions (så söta!) och så satt vi på en bänk i solen och vilade lite innan vi gick hem. Det var väldigt skönt och när jag kom hem kändes det som störde mig innan jag gick ut inte lika jobbigt längre. Jag var inte heller lika trött utan kunde fortsätta att göra saker i ett par timmar till. 
 
Man behöver ju dock inte varken hund eller närhet till vatten för att kunna göra en sådan här promenad. Kanske lite musik också om man vill ha det. Men det räcker gott och väl med att vara utomhus, få lite luft och röra på sig. Ett extra plus är ju om det är fint väder förstås. Jag har alltid älskat att promenera och lyssna på musik. Kan lätt gå omkring i flera timmar då. :-) 
Allmänt | Happichallenge, Hund, Livet, Lycka, Pudel, positiv | |
Upp