Nytt symtom

 
Då och då dyker ett nytt graviditetssymtom upp har jag märkt. Denna vecka är det definitivt yrsel som varit det stora symtomet. Jag har varit så trött och yr under veckan. Järnbrist kanske? Som tur är ska jag till barnmorskan imorgon och då ska jag passa på att ta upp det. 
Inatt kunde jag inte sova. Bebisen sparkade hela natten, vilket var mysigt i och för sig men jag hade så ont överallt och svårt att komma till ro. Hoppas på en bättre natt inatt! I eftermiddag är det föräldragrupp igen, smågrupp denna gång. Då ska vi diskutera det som vi gick igenom under måndagen. Dock känner jag mig lite sådär vilsen för just gällande amning vet jag knappt om jag har några frågor...? Det är fortfarande så extremt surrealistiskt tycker jag allting. Det kanske känns så när man väntar första barnet, men jag får knappt in i mitt huvud ibland att jag är gravid, trots att jag känner mycket och bebisen sparkar då och då. Det känns så otroligt overkligt allting. Och lite för stort för min hjärna att fatta kanske, haha. Kanske förstår jag först vid förlossningen, jag har ingen aning. Jag längtar verkligen dit. Men just att prata amning med andra blivande mammor, jag känner mig helt vilsen. Förhoppningsvis kanske jag kommer på något under själva gruppen, jag får se. :-) 
 
Igår beställde jag för övrigt tyger till babynestet jag ska sy! Känns superkul. Visar sedan när jag får hem dem. Babynest är något jag alltid velat ha till våra framtida barn och ska bli så himla kul att sy ett nu. Har ingen symaskin och typ noll sykunskaper, men Viktors mamma har båda delarna så hon får hjälpa mig. :-) Det kommer bli så fint tror jag. Beställde mer än vad man skulle ha så tänkte att jag kanske kunde göra något annat i samma tyg med. Någon prydnadskudde, täcke eller något. Kommer säkert på något när det väl är dags. :-) 
Gravid 2017, Tankar och funderingar | |
Upp