Ny vecka+ föräldraträff+ helgen och lite random tankar

 Så var det måndag igen. Denna vecka händer det lite saker som jag ser fram emot, bland annat föräldraträffarna som drar igång idag. Idag är det "bara" föreläsning så skulle inte kalla det för träff direkt, men ska bli spännande. Är orolig över att Vickan inte ska kunna komma ifrån sitt jobb i tid, men förhoppningsvis löser sig det också. Vi ska ta oss dit på egen hand båda två och mötas där. Men jag hoppas verkligen inte att hans jobb drar över tiden...! 
Sov märkligt inatt och drömde konstiga drömmar. Var lite jobbigt. Somnade dock rätt tidigt igår så känner mig ändå hyfsat utvilad idag vilket är skönt. 
 
Igår var en mysig dag. Gick en lång promenad vid Vätterstranden med Viktor och Noomie, handlade mat, åt mat och bara myste tillsammans. Tycker verkligen om sådana dagar, det finns alldeles för få av dem. ♥ Och i lördags var också mysigt då jag och Noomie gick en timmes promenad runt hela Rocksjön. 
Det är märkligt, för trots allt jag varit med om i den här staden som varit negativt så har jag kommit till en punkt i mitt liv där jag märker att jag trivs. Älskar närheten till allt vatten, att sitta där och bara tänka är helt underbart. Jag älskar lägenheten och läget där den ligger och jag kan på riktigt säga att jag verkligen tycker om den här stan. Viktor känner likadant. Just nu fantiserar vi om hus som vi hoppas på kunna köpa inom något år. I nuläget går det inte, men det gör absolut ingenting. Vi tar det när det kommer helt enkelt. Vi har våra drömplatser där vi vill bo i framtiden, men först ska lite annat fixas också. Däribland mitt körkort. Just nu ligger det på paus för Viktor hinner inte med att handleda när det är så mycket att göra på jobbet i nuläget och slutar ganska sent varje dag plus att jag ofta har ganska ont och jag har ingen lust att köra sent på kvällen när jag allra helst vill sova. Min energi är inte på topp, kan man säga. Men tänkte försöka hinna med lite mer innan bebisen bestämmer sig för att titta ut. Allt beror på hur stor magen blir också, den får ju inte gå ut till ratten... Men körkort är också någonting jag känner mig rätt lugn med. Jag vill verkligen ha det nu när jag har börjat på det, men jag är inte sån att jag tycker att jag kommer gå under utan körkort/bli helt isolerad som vissa verkar tro... Jag har aldrig varit intresserad av något sånt och ville inte ens ha mopedkörkort när jag var 15. 
 
Men däremot vill jag gärna ha körkort nu, dels för att bevisa för mig själv att jag kan och dels för att det kan vara skönt att ha det till barnen i framtiden. Jag vill gärna också kunna skjutsa på våra barn någon gång ibland och hämta/lämna till aktiviteter. Och även om jag hatar att säga det så vill jag ha det till jobb också. Det är ett stort plus i kanten om man har det, har jag märkt. Givetvis går det att få jobb ändå men det är ändå en merit som jag känner att jag skulle vilja ha där. 
Men som sagt, jag tar det lugnt. Det kommer när det kommer. Det är inte det viktigaste just nu. ♥
 
 
 

Noomie <3
Allmänt | måndag, ny vecka | |
Upp