Föräldraträff #2

Idag var det som sagt dags för föräldraträff igen. Jag och Viktor lyckades med att vara först på plats, vilket kändes skönt haha. Vår grupp var mycket liten så blev rätt intimt. 
Personligen känner jag att just den lilla träffen kanske inte var något för oss. Det kändes sådär och jag vet egentligen inte hur mycket tankar vi hade. Alla har ju tankar och funderingar under sin graviditet mer eller mindre, men jag tyckte det kändes svårt att lyfta frågor i gruppen. Kanske för att jag egentligen inte hade så mycket att komma med just idag, men ja. x) Sedan märkte jag att det var stor skillnad på mig och de andra vad gällde beräknat födelsedatum. Alla hade mycket tidigare än vi, med flera veckors skillnad. Jag undrar egentligen lite om vi borde ha tillhört den gruppen för de andra hade till exempel fått information och broschyrer och sånt som vi inte hunnit få ännu. Men det kanske blir sådär, att det blir stora glapp ibland. Fick höra att det tydligen inte var så många barn som skulle födas under sommarperioden, då det tydligen hade varit ganska lite folk på stora föreläsningen. Men jag tyckte det var rätt fullt ändå, haha. Får se hur sista träffen blir sedan. Då kan jag tänka mig att det är lite mer att prata om eftersom det skulle handla om förlossningen. Kan erkänna att jag har betydligt mer funderingar kring den än amning i nuläget. x) 
 
Imorgon ska vi till barnmorskan i alla fall, som jag nämnde tidigare. Ska bli skönt. Då blir det kontroll och jag tror att vi skulle få reda på min blodgrupp också, spännande. Sedan hoppas jag vi får lyssna på hjärtat, om inte annat tänker jag fråga i alla fall. Bebis har varit hyfsat livlig idag med aktivitet inatt som jag tidigare skrev, men även lite på morgonen och lite på eftermiddagen och nu under kvällen. Men det är alltid skönt att få lyssna på hjärtljuden tycker jag, väldigt lugnande för själen. ♥
 
Nu ska jag gå och ta något att äta och sedan natta mig själv. Är så grymt trött! 
Godnatt <3 
Allmänt, Gravid 2017 | |
Upp