Bilder

 
Ville lägga upp detta i förra inlägget men blev inte för datorn krånglade lite. Nu är det bra igen med den dock så här kommer dem. :-) 
 
Första är senaste magbilden från idag. Följde inte trenden från föregående veckor där jag haft endast svarta plagg på mig och uppsatt hår så det är ett steg framåt. ;) Står på tå framför spegeln för jag är lite för kort för att nå upp till den. Ignorera gärna fläckarna på spegeln också. Skulle behöva rengöra spegeln snart. :-) 
 
Andra bilden är ett nytt klädesplagg till mini. Eller så nytt är det inte. Köpte det för några veckor sedan, men har inte kommit mig för att visa det förrän nu. Tror inte jag visat det i alla fall? Det är i alla fall från Kappahls Newbie-kollektion. Alltså jag älskar Newbie. De har så otroligt fina och söta kläder. Det framgår inte men det är små stjärnor på. Tog denna i storlek 50 men ska nog tillbaka och köpa den i storlek 56 också. Är lite orolig att bebisen inte ska kunna ha storlek 50 eftersom jag var ganska stor när jag föddes och kunde hoppa storlek 50 helt. Är ju inte säkert det blir så med vår för Viktor var rätt liten men man vet ju aldrig. :) 
 
Magbilder | |
Upp