Besök hos barnmorskan

Mitt tredje inlägg i #happichallenge blir besöket hos barnmorskan som gjordes nu på morgonen. Det var 25 veckors kontrollen och allt gick superbra. Är så otroligt lättad och glad. Jag fick ta blodprov, väga mig, vi mätte livmodern, fick mitt moderskapsintyg och så. Det bästa av allt var ändå att lyssna på bebisen. Åh. ♥ Det var så otroligt mysigt att höra hjärtljuden sprida sig i rummet via apparatens högtalare. Bebisen var dock inte riktigt lika förtjust i att det skulle petas och lyssnas på magen då hen satte igång med att sparka och sprattla hejvilt så det var inte helt lätt för barnmorskan att hitta. :p Men till slut gick det. Har fått lyssna en gång innan och det är så otroligt mysigt och magiskt. Det är också helt underbart att få höra att allt är som det ska också. Jag längtar mig verkligen tokig till förlossningen för varje vecka som går. Känns som en evighet dit och ändå inte. I mitt gravidforum skulle april bebisar födas nu och jag kände bara jag vill också! haha. Men bebisen får allt vara snäll och stanna lite till i magen. Än är det ju inte dags. :) 
 
Var till Babyproffsen och kikade på babyskydd efter också samt åt på Mcdonalds haha. Har varit så sjukt sugen på det hela veckan så är otroligt glad att jag fick äta det idag. Jag tror aldrig Mcdonald's är så gott som när man är gravid. :p Babyskydd hittade vi inget dock, får kika vidare helt enkelt. Jag kan inget om babyskydd knappt så känner att vi måste läsa på lite. Först ville jag ha ett man kunde fästa på vagnen men nu har vi redan köpt en vagn, vilket jag glömt berätta här tror jag. Nu har jag ändrat mig lite, det är ju ingen livsnödvändighet att kunna  fästa babyskyddet på vagnen även om det är smidigt såklart. Eftersom jag ännu inte har körkort vet jag inte hur mycket bilåkande det blir egentligen. Blir ju en del med Viktor såklart, men om det bara är bebis och jag när han jobbar så blir det ju lite mindre. Så har ändrat oss lite om att kunna fästa på vagnen. Nu gäller det ju att hitta ett bra och säkert som vi trivs med. :) Blir dock helt nytt, jag litar inte på begagnad marknaden när det gäller babyskydd. 
 
Viktor har dessutom långhelg nu. Åh, vad jag har saknat att ha honom hemma. ♥ Är så glad idag. Besöket gick bra, bebis mår bra och jag och Viktor har haft det riktigt mysigt. :) Nu är vi hemma och tar det lugnt, så skönt att bara ha en vilodag. Ska sitta i soffan och äta glass och spela Dragon Age nu. :p 
 
Vi hörs. ♥ 
 
Vecka 25, snart 26 ♥
Gravid 2017 | 2017, Bebis, Happichallenge, Livet, Lycka, föräldrar, gravid | |
#1 - - Erika:

Men åh mysigt! Är själv beräknad med en liten bebis den 19 juli :)

Svar: Åh grattis! Så roligt! Då är vi ganska nära då, vi har bf 22 juli :)
Nessie

#2 - - Days by Johanna:

härligt BM besöket gick bra. vi hade britax babyskydd och det var vi jätte nöjda med, den passar även på emmaljungavagn med adapter som man kan köpa till och sätta på chassit :)

Svar: Tack så mycket :) Kul att ni var så nöjda med Britax! Vi har kikat lite på Britax babyskydd, kanske blir något sånt :) Bra med adaptern också!
Nessie

Upp